4. helmikuuta 2014

WAUTSI!!!

Huomasin juuri, että blogissani on mennyt 10 000 kävijän raja rikki! Aika hieno fiilis. :) Harmittaa vain, kun en ole pystynyt leipomaan tämän kunniaksi. Meillä on keittiöremppa parhaillaan menossa ja joudun olla ainakin parisen viikkoa ilman uunia ja mitään leivontamahdollisuuksia. Yhyy... Mitenhän mä tuun selviään tästä ajasta. :/

Noh, täytyy vaan yrittää kestää ja aatella, että odotuksen jälkeen pääsen leipomaan aivan tuliterässä keittiössä ja uudella uunilla. :) 

Onnistuin muuten löytää arkistosta pari suklaa-appelsiinimuffinsien kuvaa, jotka nyt ajattelin paremman puutteessa laittaa tänne. En muista miksen ole näitä päivittänyt tänne aikaisemmin... Varmaan noiden kuvien huonon laadun vuoksi. On niin kurja kuvata leipomuksia vain keinotekoisen valon turvin. :/

Reseptiä en nyt heti suoralta kädelta muista, mutta suklaata ja appelsiinia näihin ainakin tuli ja kermavaahtoa sekä suklaahippuja koristeiksi.  :)


Nam nam... :)


Ai niin ja huomennahan on vielä Runeberginkin päivä. Olin niin suunnitellut tekeväni päivän kunniaksi Runerbergin torttuja, mutta enhän mä nyt pysty. Täytyy tyytyä tekemään kyseisiä herkkuja vain työpaikalla. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä viesti Herkkukatille