4. elokuuta 2015

RUUSUKAKKU - KORISTEIDEN JA TEKNIIKOIDEN TREENAUSTA :)


Tässä vähän lomapäivien puuhastelua. :) Leipurinputiikissa käydessäni, ostin sieltä sellaisia styroksista tehtyjä kakun mallisia paloja. Aattelin että niillä on hyvä treenata erilaisia kakun koristelutekniikoita ja koristeiden tekoa. Aina kun ei viitsisi tehdä ihan oikeaa kakkua täytteineen päivineen alusta saakka. :)

Ensimmäisen treenauskakkuna syntyi tällainen valkoharmaan värinenn ruusukakku. Kakun reunaan tein tuollaisen ruutukuvioinnin ja jokaisen viivan risteyskohtaan kiinnitin hopeisen helmen. Tuosta tuli ihan kivan näköinen. :) Kakun alareunaan kiinnitin harmaan nauhan ja päälle valmistin ruusuja, jotka sprayasin vielä hopeisella sprayvärillä. Lehdet tein silikonimuottia apuna käyttäen. :)



Tällaista pientä näpertämistä on kiva tehä - vaikka aikaa siihen menee paljon, mutta se vain on niin kivaa! :)


Ruusuja ei tule hirveesti tehtyä itse ja niissä tarvisinkin vielä vähän treenausta. Mutta kyllä nuo mulle itelle ainakin kelpaa ihan hyvin. :)


Tämä oli itse asiassa eka kerta, kun tein kakkuun tuollaisen salmiakkiruutukuvioinnin. Se vaati kyllä tarkkaa mittaamista, jotta sai kuviosta siistin ja yhdenmukaisen. Näin jälkikäteen ajatellen, olisin ehkä halunnut vähän pienemmän kuvioinnin, mutta ihan hyvä tuostakin tuli. :)


Tuntuu, että mulla on joka kerta sama ongelma kuvauksen suhteen - kuvauspaikka!! Pitäis varmaan oikeen "rakentaa" jokin hyvä kuvauspaikka taustoineen päivineen, jotta saisi hyviä kuvia aikaiseksi. Jotenkin tuntuu et aina saan miettiä valaistusta ja paikkaa niin tarkkaan kuvia ottaessa. Ehkä mun pitää tehä oma valokuvaushuone kakkuja ja muita herkkuja varten. :D:D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä viesti Herkkukatille