26. helmikuuta 2015

TURKINPIPPURIFUDGE



Nam nam... Makeaa ja hyvää!! :) Viikko sitten olin viettämässä aikaa hyvien ystävieni kanssa pääkaupunkiseudulla. Viemisiksi kamuille, päätin tekaista herkullista turkinpippurifudgea ja hyvin teki herkku kauppansa. :)

Massa:
300 g valkosuklaata
100 g sitruunasuklaata (Fazer)
1 prk (á 397 g) kondensoitua maitoa
1 dl turkinpippurirouhetta +  vähän fudgen päälle

Pilko kattilaan suklaat pieniksi paloiksi ja kaada joukkoon kondensoitu maito. Lämmitä seosta miedolla lämmöllä koko ajan sekoittaen kunnes suklaat on sulanut ja seos on tasaista. Sekoita heti joukkoon turkkarirouhe ja kaada valmis massa leivinpaperoituun vuokaan (noin 25x25 cm). Tasoita pinta mikäli tarpeen. Ripottele pinnalle vielä turkinpippurirouhetta ja painele ne kevyesti kiinni. 

Anna jähmettyä jääkaapissa muutaman tunnin tai yön yli. Leikkaa halutun kokoisiksi paloiksi. Säilytä valmiita paloja jääkaapissa.


 Valkosuklaa ja turkkarit sopii hyvin yhteen! :)


Paloista tuli hiukan tahmaisia, kun ne oli jonkin aikaa huoneenlämmössä. Onneksi tämä ei vaikuttanut makuun laisinkaan! :D Tuo sitruunaleivontasuklaa toi myö kivasti makua tavallisen valkosuklaan rinnalla. Suosittelen kokeilemaan! 


Kukas siellä taustalla huhuilee... Loordihan se siellä! :D Sitä kiinnosti niin kovasti nuo nauhat, joilla sidoin pussinsuut kiinni. Se olis varmaan syönyt narut, jos en olis estänyt. :)

23. helmikuuta 2015

HOLLANTILAINEN SUKLAATORTTU



Tällaisen suklaaherkun leivoin tässä jokin aika sitten viikonlopun herkutteluhetkiin. Tämä jos mikä oli helppo ja maistui myös aikasta hyvälle, mikäli vain on suklaan ystävä. :D

Massa:
200 g tummaasuklaata
200 g voita
3 munaa
2½ dl sokeria
3 dl vehnäjauhoja

Kuorrute:
150 g tummaasuklaata
1 dl kermaa
25 g voita

Koristelu:
valkosuklaata
suklaakiehkuroita + koristelaattoja

Lämmitä uuni 175 asteeseen. Leivinpaperoi 24 cm irtopohjavuoan reunat ja pohja. 

Sulata voi ja suklaa miedolla lämmöllä kattilassa kiiltäväksi seokseksi. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää vaahtoon voi-suklaaseos ja sekoita. Lisää lopuksi jauhot parissa erässä. 

Kaada valmis massa vuokaan ja paista noin 30 minuuttia. Huom! Tortun kuuluu jäähä keskeltä vähän raa'aksi, kuten mutakakun tyyliin. Jäähdytä valmis torttu hyvin.

Valmista kuorrute. Rouhi sulkaa pieniksi paloiksi. Mittaa kattilaan voi ja kerma. Kuumenna melkein kiehumispisteeseen ja lisää sitten mukaan suklaapalat. Sekoittele kunnes seos on tasaista ja kiiltävää. Kaada kuorrute tortun päälle ja tasoita pinta. Anna kuorrutteen valua myös reunoille. Sulata valkosuklaa mikrossa, laita pieneen pursotuspussiin ja tee raidat tuoreen kuorrutteen päälle. Halutessasi voit tehdä marmorointikuvion kuten mä tein. :) Laita torttu jääkaappiin, jotta kuorrute jähmettyy. Raasta vielä juustohöylällä suklaakiehkuroita tortun päälle ja viimeistele koristelaatoilla. 


Nami nam, herkkua oli! Suklaa ei voi koskaa olla muuta kuin hyvää! :)


Ideana on tosiaan, että torttu jää vähän kosteksi keskeltä. 
Tämä lisää kakun mehevyyttä ja hyvää makua! :)


Aivan tyytyväinen en ole tuohon koristeluun. Päässäni oli mukamas loistava visio, miltä koristelun tulisi näyttää, mutta kuinkas kävikään.... :D Eihän se sit näyttänytkään niin hyvältä, mitä olin kuvitellut ja sen takia jouduin epäonnistuneen koristelun peittämään suklaakiehkuroilla. Nooh, aina ei voi mennä niin kuin Strömsöössä! :D:D



19. helmikuuta 2015

SYDÄNLEIVOKSET JA -KARKIT



Tämä postaus tulee nyt vähän myöhässä ajankohtaansa nähden. :) Tein näitä sydänleivoksia ja -karkkeja ystävänpäiväksi, kun olin menossa kahvittelemaan kaverini luokse. 

Leivoksien täytteenä on mansikkainen rahkatäyte tumman pohjan välissä. Karkit puolestaan valmistuivat valkosuklaasta ja turkinpippurirouheesta sekä vadelma- ja maitosuklaasta. 

Leivospohja:
3 munaa
1½ dl sokeria
3 rkl vehnäjauhoja
2 rkl perunajauhoja
2 rkl kaakaojauhetta
1 tl leivinjauhetta

Täyte:
5 liivatetta
2½ dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
1-2 tl vaniljasokeria
250 g maitorahkaa
4-5 rkl mansikkavaniljahilloa (Dronningholm)
½ dl sitruunamehua
pieni tippa pastaväriä (rosa)

Pohjan päälle: mansikkavaniljahilloa

Koristelu:
sokerimassasydämiä
suklaaraidat

Tee pohja kääretortun tapaan. Lämmitä uuni 200 asteeseen. Yhdistä kuivat aineet keskenään ja sekoita. Vatkaan munat ja sokeri vaahdoksi. Sihtaa kuivat aineet vaahtoon ja sekoita varovasti nuolijalla. Kaada taikina leivinpaperoidun pellin/vuoan päälle, tasoita pinta. Paista uunin kestitasolla noin 10 minuuttia. Kumoa valmis pohja sokeroidun leivinpaperin päälle ja poista päältä pohjalla ollut paperi. Anna jäähtyä kunnolla. 

Valmista pohja. Laita liivatteet kylmään veteen noin 10 minuutiksi. Vaahdota vaniljakerma ja mausta vaniljasokerilla. Sekoita joukkoon maitorahka ja hillo. Kuumenna sitruunamehu kiehuvaksi ja liuota liivatteet siihen. Anna jäähtyä hetkisen ja kaada seos sitten ohuena nauhana täytteen joukkoon koko ajan sekoittaen. Värjää halutessasi täyte rosan värisellä pastavärillä. 

Leikkaa jäähtynyt pohja kahtia. Ota esiin vuoka, johon kokoat leivoslevyn ja laita vuoan pohjalle leivinpaperi. Laita toinen pohjalevy vuokaan ja levitä sille ohut kerros hilloa. Kaada päälle täyte ja laita kanneksi toinen pohjalevy. Huom! Täyte on aika juoksevaa vielä tässä vaiheessa. Siksi on hyvä, että pohjalla oleva leivinpaperi ylettyy kunnolla kakun reunojen yli, jotta voit vetää paperin reunat leivospohjan päälle. Anna hyytyä jääkaapissa yön yli. 

Leikkaa hyytynyt leivospohja paloiksi. Siisti ensin reunat ja leikkaa sitten halutun kokoisiin paloihin. Valmista sydämet vaaleanpunaisesta sokerimassasta. Huom! Nämä voit tehä jo hyvissä ajoin etukäteen, vaikka jo edellisenä päivänä. Pursota leivosten päälle pienet nokareet kermavaahtoa tai vaikka tuorejuustoa, kuten mä tein, kun en jaksanut alkaa vispaamaan kermaa. :) Sulata suklaata mikrossa muutama pala ja laita se pieneen pursotuspussiin. Pursota pienet suklaanokareet tuorejuuston päälle ja paina siihen sokerimassasydän kiinni. Spritsaa vielä suklaaraidat koristamaan leivosta. 

****************************************************************************

Karkit:
100 g valkosuklaata
noin 4-5 turkinpippuria pienenä rouheena
100 g vadelmasuklaata
100 g maitosuklaata

Päätä ensin kummat karkit haluut tehä eka. Turkkariversiota varten, murskaa turkinpippurit pieneksi rouheeksi, sulata valkosuklaa ja yhdistä nämä sitten keskenään. Lusikoi massa sydänmuotteihin. Kopauta muottia muutaman kerran, jotta ilmakuplat lähtee pois. Laita jääkaappiin jähmettymään.

Vadelmakarkit joutuu tehä kahdessa erässä. Sulata ensin vadelmasuklaa ja lusikoi muottiin. Kopauta taas muottia pari kertaa. Laita jääkaappiin jähmettymään. Kun jähmettynyt, sulata maitosuklaa ja lusikoi se vadelmakerroksen päälle. Kopautus ja taas jääkaappiin jähmettymään. 

Irrota valmiit karkit muoteista ja säilytä mielellään jääkaapissa. 



Ei huono! :D


Hyvin mauistuivat leivokset itselleni ja kaverilleni! :)


Turkinpippuri ja valkosuklaa on hyvä parivaljakko! :)


Sen verran laiska olin, etten jaksanut alkaa suklaita temperoimaan. :D Ehkä sit ens kerralla jaksaa tehä senkin vaiheen kunnolla. :D



Itsetehtyjä suklaita on paljon kivempi viedä lahjaksi kaupasta ostettuun levyyn verrattuna. :) Ne ovat kivemman näköisiä ja saaja tietää että niiden eteen on tehty jotain muutakin, kuin vain maksettu kaupan tiskillä. :)



17. helmikuuta 2015

LASKIAIS- JA MANSIKKAPULLAT



Jaahas, se olisi sitten laskiaisen aika ja mikä parasta, herkullisten lasikaispullien aika! :)  Olihan se pakko tehä kotonankin pieni satsi pullia, vaikka töissä niitä on saanutkin vääntää ihan tarpeeksi tässä viimeisten viikkojen aikana. :D

Kaikista pullista en kuitenkaan halunnut tehä perus laskiaispullia, vaan käytin hyväkseni kaapissa avattuna olevaa mansikkamarmeladia. Näin valmistuivat pienet mansikkakierrepullat. Nämä olivat musta tosi hyviä! :)

Tein taikinasta 17 kpl pyöreitä pullia ja 13 kpl kierrepullia. 

Taikina:
50 g tuorehiivaa
5 dl maitoa
2 munaa
 2 dl sokeria
1 rkl kardemummaa
2 tl suolaa
noin 16 dl vehnäjauhoja
200 g pehmeää voita

Voitelu + koristelu:
1 muna
raesokeria
tomusokeria

Laskiaispullien täyte:
vadelmahilloa
kermavaahtoa

Mansikkakierrepullien täyte:
noin 200 g paistonkestävää mansikkamarmeladia

Lämmitä maito kädenlämpöiseksi ja murusta hiivaa joukkoon, sekoita. Lisää joukkoon munat, sokeri, suola, kardemumma ja osa jauhoista. Sekoita tasaiseksi taikinaksi. 

Lisää pikku hiljaa loput jauhot joukkoon ja alusta taikinaa kunnes se alkaa irrosta kulhon reuunoista. Lisää alustuksen loppuvaiheessa joukkoon pehmeä voi. Anna taikinan kohota vedottomassa paikassa liinan alla kaksinkertaiseksi. 

Pyröittelen nousseesta taikinasta haluamasi kokoisia pullia ja asettele ne pellille. Anna kohota vielä liinan alla ennen paistamista. 

Kierrepullia varten kaulaa suorakaiteenmuotoinen taikinapala ja levitä sille tasaisesti mansikkamarmeladi. Rullaa taikian rullaksi ja leikkaa siitä paloja. Aseta palat pelillelle pieniin muffinsivuokiin ja kohota näitäkin vielä liinan alla. 

Lämmitä uuni 225 asteeseen. Voitele kohonneet pullat munalla ja ripottele halutessasi päälle raesokeria tai jätä osa ilma, kuten mäkin tein. :) Paista uunin keskitasolla noin 10 minuuttia. Jähhdytä pullat. 

Leikkaa jäähtyneistä pullista kannet pois. Vatkaa kerma maahdoksi. Levitä hilloa pullien pohjan päälle ja pursota päälle PALJON kermaa. :) Paina kansi päälle ja sihtaa päälle vielä koristeeksi tomusokeria. 



Paljon kermaa sitä olla pitää! :)


Nami nam!! :D


Peruspulla on vain hyvää! :)


Pakastin osan pullista, niin niitä on sieltä sitten helppo sulattaa pahimaan pullahimoon. :)


Mun mielestä laskiaispullaan kuuluu ehdottomasti hillo eikä mantelimassa. Mutta tämähän on tietty makuasia. Töissä oon kylläkin huomannut, että asiakkaat pyytävät enemmän mantelipullia hilloon verrattuna. Outoa porukkaa!! :D

Useammin pitäisi kyllä leipoa pullaa, kun se on niin hyvää. Jotenkin tuntuu vain, että leipomiseen pitää aina varata niin paljon aikaa, kun pitää joka vaiheessa kohotella taikinaa. :D Ehkäpä pullat maistuvatkin täten niin hyviltä, kun leipoo harvoin. :)



10. helmikuuta 2015

YSTÄVÄNPÄIVÄ PLÄJÄYS; BEBE-LEIVOKSET, MANSIKKARAHKAHERKUT JA SYDÄNKEKSIT


Ystävänpäivä lähestyy jo kovaa kyytiä! Tätä aatellen aattelin tehä tällaisen ystävänpäivä herkkukattauksen. :) Ja viimein pääsin kokeilemaan kauan mielessä pyörineitä bebe-leivoksia. :)

Kaikki nämä herkut on valmistettu samasta murotaikinasta. Näinkin helposti pystyy samasta taikinasta tekemään erilaisia herkkuja. :) 

Ohjeena käytin Valion sivuilta bongattua murotaikina ja bebeleivosten reseptiä.  Tein taikinasta 12 kpl aaltoreunaisia- , 8 kpl pyöreäreunaisialeivospohjia ja 16 kpl sydänkeksejä.

Murotaikina:
200 g voita
1½ dl sokeria
1 muna
4½ dl vehnäjauhoja

Vaahdota pehmeä voi ja sokeri keskenään, lisää joukkoon muna ja lopuksi jauhot. Sekoita kunnes aineet ovat hyvin sekaisin ja taikinasta muodostuu pallo kulhon pohjalle. 

Bebejä varten, voitele tai sprayaa vuokaspaylla tarvittava määrä pieniä leivosmuotteja. Kauli taikinasta ohut levy ja ota siitä muotinkokoinen pala ja painele se vuoan pohjalle ja reunoille. Yritä saada taikina paineltua mahdollisimman tasapaksusti vuokaan, jotta pohjat paistuvat hyvin. Paista pohjia 175 asteessa, uunin keskitasolla noin 15-20 minuuttia, kunnes ovat saaneet kauniisti väriä pintaan. Anna jäähtyä ja irrota varovasti pohjat vuoista. 


Bebeleivosten täyte + kuorrutus:
2 rkl sokeria
2 tl perunajauhoja
2 keltuaista
1 dl kuohukermaa
100 g voita
1-2 tl vaniljasokeria
vadelmamarmeladia

2 dl tomusokeria + 2-3 rkl kuumaa vettä + rosaa pastaväriä
nonparelleja

Mittaa kattilaaan sokeri, perunajauhot, keltuaiset ja kerma. Kuumenna seosta koko ajan sekoittaen, kunnes se sakenee. Huom! Älä anna seoksen kiehua missään vaiheessa. Vaahdota voita erillisessä astiassa. Lisää voita vähän kerrallaan massan joukkoon ja mausa lopuksi vaniljasokerilla. 

Täytä 12 kpk aaltoreunaisia bebejä. Laita pieni nokari vadelmamarmeladia jokaisen pohjan keskelle ja sitten pääälle noin 1-2 tl valmitsta täytettä. Tasoita pinta ja laita täytetyt leivokset jääkaappiin kunnes täyte jämäköityy. 


 Valmista kuorrute bebeille sekoittamalla tomusokeri, vesi ja pastaväriä keskenään. Kuorrute ei saa olla liian juoksevaa eikä liian jämäkkää. Sellaista, että sitä on helppo levittää täytteen päälle. Laita kuorrutetta noin 1 tl jokaisen leivoksen päälle, tasoita pinta ja koristele vielä nonparelleilla. Säilytä valmiita leivoksia jääkaapissa. 



Vähän tuosta kuorrutteesta tuli liian pinkki omaan makuun. Varovaisemmin olisi pitänyt laittaa väriä kuorruutteen joukkoon. Nooh, ensi kerralla sitten muistan tämänkin asian... :D


Nämä pinkit bebet olivat kyllä TOOOOOSI hyviä!! Tykkäsin paljon! :)

****************************************************************************

Mansikkarahkaherkkuja varten valmista pohjat samalla tavalla kuin bebejen pohjat. Näihin käytin pyöreäreunaisia leivosvuokia. 


Täyte/kuorrute:
mansikkamarmeladia
1 dl kuohukermaa
noin 70-80 g cream fraicea
1 prk mansikkarahkaa (Skyr)
2-3 rkl vaniljakreemijauhetta
sydänkoristeita

Levitä jokaisen pohjan päälle tasainen kerros mansikkamarmeladia. Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää joukkoon cream fraice, rahka ja vaniljakreemijauehe. Sekoita tasaiseksi kuorruteeksi ja pursota valmis täyte leivospohjien päälle. Koristele vielä sydänkoristeilla. 


Nami nam, nämä maistuivat hyvin mansikalla! :)


Täyttämistä seuraavana päivänä huomasin, että nuo pohjat olivat hieman pehmenneet, mikä teki leivoksisa vieläkin herkullisempia! :)

****************************************************************************

Sydänkeksejä varten kaulaa murotaikinasta levy, ota siitä muotilla palat ja paista samaan tapaan uunissa kuin leivospohjatkin. 

Kuorrute:
punaisia candy melts -nappeja
valkosuklaata

Sulata ensin punaiset napit varovasti mikrossa. Käytä melko korkeaa mutta kapeaa astiaa, jotta saat dipattua keksit kunnolla sulaan massaan. Dippaan ensin keksit puoliksi punaiseen candy meltstiin ja laita jääkaappiin jähmettymään.

Sulata sitten valkosuklaa ja dippaa keksien toiset puolet siihen. Laita taas jääkaappiin jähmettymään. Osaan kekseistä voit myös pursottaa erilaisia kuvioita tai mitä mieleen juolahtaa. 


Sitten ei muuta kuin nauttimaan ystävänpäiväherkuista hyvillä mielin! <3




5. helmikuuta 2015

RUNEBERGINTORTUT


Tänään olis sitten Runebergin päivä. Nämä olivat elämäni ihka ensimmäiset Runebergin tortut...tai oikeastaan muffinsejahan nämä ovat. :) 

Ohjeen näille otin töissä olevasta Valion konditorialeivonnaiset -kirjasta. Teemme töissä minitorttuja juuri tällä ohjeella ja sitten myös isompia torttuja, joidenka taikinassa on mukana mm. hirvensarvisuolaa. Koko leipomo lemuaa aivan hirveällä, kun noita hirvensarvisuolatorttuja paistetaan! Yök! :D

Reseptillä tulee noin 20 kappaletta torttuja. Määrä on riippuvainen muffinsien koosta. 

Massa:
250 g huoneenlämpöistä voita
200 g sokeria
125 g munia
25 g mantelilastuja tai -rouhetta
25 g appelsiinin kuoripaloja/muhennosta
noin 2 g kardemummaa
5 g leivinjauhetta
240 g vehnäjauhoja

Kostutus: omenamehua/appelsiinimehua

Koristelu:
vadelmamarmeladia
1 dl tomusokeria
noin 1 rkl vettä tai tarpeen vaatiessa enemmän

Lämmitä uuni 180 asteeseen ja asettele paperiset muffinsivuoat valmiiksi muffinsipellille. 

Valmista massa. Vaahdota pehmeä voi ja sokeri keskenään. Lisää joukkoon munat vatkaten. Yhdistä keskenään kaikki kuivat aineet ja lisää massan joukkoon. Sekoita kunnes massan ainekset ovat hyvin sekaisin.  

Laita valmis massa pursotuspussiin ja pursota massa vuokiin. Vaihetoehtoisesti voi myös lusikoida massan vuokiin. Paista uunin keskitasolla non 15 minuuttia tai kunnes kypsiä. Kokeile kypsyyttä tikulla. Paista massa parissa erässä. Anna valmiiden torttujen jäähtyä.

Kostuta jäähtyneet tortut omena- tai appelsiinimehulla. Ite käytin tällä kertaa omenamehua. Paina sormella tai esim. lusikan toisella päällä kolo tortun keskelle ja pursota vadelmamarmeladia tortun sisälle ja myös pinnalle. Valmista tomusokerista ja vedestä pursotettava massa ja pursota valkoinen rinkula marmeladin ympärille. Tadaa, valmista! :)


Perinteisestihän näihin kuuluisi punssi/rommi kostutus. Ehkä sen takia, en ole oikein ennen piitannut Runebergin tortuista, mutta nämä olivat hyviä omenamehukostukkeella. :)


Taidan jatkossakin tehä torttuja tällä ohjeella, hyviä olivat! :)


Meillä kävi vähän hassusti valmiiden torttujen kanssa. Ite ei keretty syyä kuin pari kappaletta ja loput jouduttiinkin sitten heittämään roskiin Tepakollin takia!!! :D Valmiit tortut ei tilanpuutteen takia mahtuneet kaappiin ja täten jouduin säilyttämään niitä keittiönpöydällä muovisessa kakkukuvussa. Nooh, sit yöllä heräsin siihen, kun keittiöstä kuului kauhea kolaus. Ryntäsin heti kahtomaan mitä oli tapahtunut... ja mitäs sitten näinkään!! Tortut oli pitkin lattiaa ja Tepakolli oli innoissaan niiden kimpussa. Hyvin näytti tortut maistuvan katille! :D



2. helmikuuta 2015

VALKOSUKLAA-LIMEMUFFINSIT


Oon nyt jotenkin innostunut tuosta valkosuklaan ja limen yhdistelmästä. Töissäkin tein edellisviikolla valkosuklaa-limejuustokakkuja. :) Kotona en enää kakkua halunnut tehä ja niinpä päätin sit tehä samalla makuyhdistelmällä muffinseja. Nam nam.... :) 

Ohjerunkona pidin Vaaleanpunaisen nonparillin kirjassa olevaa ohjetta ja tein taas vähän omia muutoksia ohjeeseen. :)

Ohjeella tulee 12 kappaletta normaalin kokoisia muffinseja.

Massa:
125 g voita
1½ dl sokeri
2 munaa
1 limen raastettu kuori
3 dl jauhoja
1 tl leivinjauhetta
½ tl soodaa
200 g maitorahkaa
100 g valkosuklaata

Kuorrute + koristelu:
200 g maustamatonta tuorejuustoa
2 dl tomusokeria
1 limen mehu
75 g pehmeää voita
vihreitä koristepalloja/koristetikkuja

Lämmitä uuni 200 asteeseen ja asettele paperiset vuoat muffinsipellille. Vatkaa huoneenlämpöinen voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää munat yksitellen joukkoon hyvin sekoittaen. Raasta mukaan limenkuori ja sekoita. 

Yhdistä kuivat aineet keskenään ja lisää vuorotellen maitorahkan kanssa massan joukkoon. Pilko valkosuklaa ja kääntele palat massaan lastan avulla. 

Lusikoi valmis massa vuokiin ja paistan uunin keskitasolla noin 20 minuuttia tai kunnes kypsiä. Kokeile kypsyyttä tikulla. Anna valmiiden muffinsien jäähtyä täysin ennen kuorruttamista. 

Valmista kuorrute. Notkista tuorejuusto ja sihtaa joukkoon tomusokeri parissa erässä hyvin sekoittaen. Lisää joukkoon limemehu, sekoita. Sekoita lopuksi kuorrutteeseen pehmeä voi. Laita kuorrute pursotuspussiin ja pursota muffinsien päälle kunnon annokset kuorrutetta. Koristele muffinsit. Säilytä valmiita muffinseja jääkaapissa. 


Namskis, nämä olivat hyviä! Limen ansiosta muffinsit oli tosi raikkaita. :)


Limen voisi aivan hyvin korvata myös sitruunalla, jos ei niin kovasti tykkää tuosta limestä. Itse kyllä tykkään ja teen varmasti näitä vielä toistekin. :)


Eipä nämä muffinsit kyllä kovin kauaa jääkaapissa kerennyt vanhentumaan! ;)