12. huhtikuuta 2016

BLOGIN UUSI ULKONÄKÖ :)



Vihdoinkin tämä tapahtui ja sain uuden ilmeen rakkaalle blogilleni. :) Olen jo vaikka kuinka kauan halunnut jotenkin uudistaa sivujeni ulkonäköä ja nyt se sitten onnistui. Halusin välttämättä blogilleni uuden logon, jossa jotenkin tulee ilmi itselleni tärkeät asiat; leivonta ja kissat. :)

Oma piirtämistaitoni ei ole mistään parhaimmasta päästä, enkä täten itse osannut toteuttaa uuta logoa. Sitten mieleeni tuli aivan yhtäkkiä eräs kaverini, joka on TODELLA hyvä piirtämään. Niinpä otin yhteyttä häneen ja tiedustelin, joska hänellä olisi aikaa suunnitella ja piirtää sivuilleni uusi ilme. Ystävänä, Pauliina Ollila, joka on tällä hetkellä äitiyslomalla, lupautui ilomielin tehtävään ja eikä mennyt aikaakaan kun sain jo ensimmäiset luonnokset sähköpostiini. :) Annoin Pauliinalle oikeastaan ihan vapaat kädet kuvan kanssa. Sanoin hänelle vain, että halusin kuvassa olevan jotenkin kissat ja leivonta. :) Muuta en voi sanoa kuin, että olen NIIN tyytyväinen ja iloinen lopputuloksesta. Se on juuri sitä, mitä halusinkin. Tiesin Pauliinan tekevän hyvää työtä kuvan kanssa, sillä hän on tehnyt paljon erilaisia kuvitustöitä ja piirtänyt mm. omaa sarjakuvaa. :)



Iso kiitos vielä Pauliinalla todella hyvästä työstä! :)

6 kommenttia:

  1. Vautsi! Hyvältä näyttää! :) Vähän harmittaa, kun ei ole tullut useammin käytyä täällä sun blogissa, kun oltiin just tammi-huhtikuun alku gluteenittomana ja vähäsokerisena ja yritin kaikin keinoin välttää kaikkea hyvää! :D Vähän varovasti olen ohjeita lueskellut, mutta kovaa työtä se vaan on olla tarttumatta niihin! Nyt kuitenkin taas normimeininki ja vaikka gluteenittomana jatketaankin, osittain, niin pakkohan sitä on jotain päästä leipomaan ja pian! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Voi, mä en kyllä pystyis olemaan vähäsokerisella ruokavaliolla taikka olla syömättä mitään hyvää. Ei tulisi mitään. :D Hatunnosto teille siitä! :) Nyt vain hihat käärimään ja leipomaan kaikkia herkkuja. :)

      Poista
  2. Tosi hienoa! Aivan sun näköinen. ;)

    T. Sofia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos, mäkin tykkään kovasti uudesta lookista. :)

      Poista
  3. Tää uusi banneri on kyllä huikean hieno! =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Kissat ja leivonta ovat niin lähellä sydäntäni, että tämä uusi banneri sopii kuin nenä päähän blogiini. :)

      Poista

Jätä viesti Herkkukatille