9. heinäkuuta 2016

TILAUSKAKKUJA: KERMAKAKKU, PRINSESSAKAKKU JA LOHIVOILEIPÄKAKKU



Taas sai tilauksesta leipasta muutaman kaakun tässä jokin aika sitten. Tilauksessa olivat perinteinen kermakakku, prinsessakakku sinisellä marsipaanilla ja suolaiselta puolelta lohivoileipäkakku. :)

Makeat kakut olivat molemmat kuuden munan sokerikakkupohjalla. Kermakakun välistä löytyi mansikkahilloa, banaania ja vaniljakermaa. Aika perinteisillä täytteillä mentiin asiakkaan toiveesta. :) Prinsessakakussa oli myös mansikkahilloa ja vaniljamousse. Lohivoikkarin valmistin maustelimpusta ja saaristolaisleivästä. Täytteeseen tuli sekä kylmäsavu- että lämminsavulohta. Nam, lohivoileipäkakku kuuluu kyllä ehdottomiin suosikkeihini. :)


Kermakakkuihin saa kivan ulkonäen erilaisilla kermapursotuksilla. :)


Värjärin prinsessakakun marsipaanin sekoittamalla sinistä ja valkoista marsipaania keskenään. :)


Lohivoikkarissa halusin pitää koristelun melko simppelinä. Joskus koristelussa vähänkin on kaunista. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä viesti Herkkukatille