29. marraskuuta 2016

VALKOSUKLAA-MUSTIKKATRYFFELIT KARDEMUMMA TWISTILLÄ



Olipas nämä pallerot herkullisia! :) Bongasin ohjeen näille mustikkaisilla valkosuklaatryffeleille Kotiliesi lehden joulunumerosta. Tryffelit näyttivät lehdessä niin hyvän näköisiltä, että oli aivan pakko kokeilla tehdä niitä. Tryffeleitä tehdessäni mieleeni juolahti tuunata tryffelimassa kardemummalla ja tämä mauste sopi niihin todella hyvin. Nam! :)

Ohjeella tulee noin 16-18 kappaletta suht pieniä tryffeleitä. 

Massa:
150 g valkosuklaata
½ dl kuohukermaa
50 g voita
1 rkl mustikkajauhetta (Biokia)
ripaus kardemummaa

Kuorrutus: 
100 g valkosuklaata

Pilko suklaa kulhoon ja sulata varovasti mikrossa parissa erässä aina välillä sekoittaen. 
Mittaa kerma pieneen kattilaan ja kuumenna. Lisää pieneksi paloiteltu voi joukkoon ja sekoita kunnes voi on sulanut kerman joukkoon. Lisää mustikkajauhe ja sekoita tasaiseksi. Anna seoksen jäähtyä hetken aikaa kunnes se on suunnilleen saman lämpöistä sulan valkosuklaan kanssa. Yhdistä suklaa ja voi-kermaseos, sekoita tasaiseksi. Mausta seos vielä halutessasi kardemummalla. Laita massa pieneen kippoon ja kelmu päälle. Painele kelmu kevyesti massan pintaan kiinni. Anna massan jähmettyä jääkapissa parisen tuntia. 

Ota jähmettyneestä massasta pikkulusikan avulla nokareita ja pyörittele ne palloiksi. Anna pallojen levätä jääkaapissa puolisen tuntia. 

Kuorrutusta varten sulata valkosuklaa mikrossa ja pyöritä pallot siinä kahden haarukan avulla. Nosta lautaselle ja laita jääkaappiin kunnes pinta on kovettunut. Säilytä valmiita tryffeleitä jääkaapissa. 


Kardemumma toi kivasti jouluista makua tryffelihin. Nams! :)


Tryffelit olivat pehmeitä ja makoisia, tuntui kuin ne olisivat aivan sulaneet suuhun. 
Tykkäsin kyllä tosi paljon näistä pienistä herkuista. :D


Kardemumman voi ihan hyvin jättää pois massasta, toimii vallan mainiosti ilman sitäkin. Tykkään kovasti noiden tryffeleiden väristä. :) 

Nämä sopisivat kivasti jollekin lahjaksi tai sitten vain ihan itselleen pieniin herkkuhetkiin. :) 

26. marraskuuta 2016

UUNISSA PAISTETTU PUOLUKKA-PIPARIKAKKU


Seilailin tuossa yksi päivä Liisa Westerbergin ensimmäistä leivontakirjaa - Makeaa - ja bongasin sieltä aika kiva reseptin leivottavaksi näin joulun lähetyessä. Kyseessä on uunissa paistettava juustokakku, joka maistui ihanasti piparkakuille ja puolukoille. On muuten todella herkullinen yhdistelmä! :)

Kakku on tehty 20 cm irtopohjavuokaan.

Pohja:
175 g piparkakkuja
75 g voita

Täyte:
500 g maustamatonta tuorejuustoa
150 g ranskankermaa
1 dl sokeria
½ dl fariinisokeria
1 tl kanelia
1 tl neilikkaa
½ tl kardemummaa
½ tl inkivääriä
3 munaa
2 dl puolukoita

Koristelu:
fudgepaloja (Dr. Oetker)
puolukoita
piparimurua

Ota esille vuoka, pingota pohjalle leivinpaperi ja voitele hyvin reunat. Lämmitä uuni 160 asteeseen.

Murskaa keksit, sulata voi ja yhdistä keskenään. Painele seos vuoan pohjalle ja esipaista pohjaa keskitasolla noin 10 minuuttia. Valmista täyte sillä välin, kun pohja paistuu uunissa. 

Sekoita keskenään tuorejuusto, ranskankerma, sokerit ja mausteet tasaiseksi seokseksi. Lisää munat yksitellen hyvin sekoittaen, mutta älä kuitenkaan vatkaa. Nostele lopuksi joukkoon puolukat. Kaada valmis täyte vuokaan esipaistetun pohjan päälle ja jatka paistamista keskitasolla noin 40-45 minuuttia. Sammuta uuni ja jätä kakku vielä kypsymään jälkilämpöön tunnin ajaksi. 

Anna kakun jäähtyä huoneenlämpöiseksi ja laita se jääkappiin yön ylitse. Irrota kakku vuoasta ja aseta tarjoilulautaselle. Koristele fudgepaloilla, puolukoilla ja piparimurulla. Namskis! :)


Kakku maistui aivan joululle, nam! :)


Jouluiset mausteet yhdistettynä pipareiden ja puolukoiden kanssa on todella toimiva yhdistelmä. 
Voin suositella kokeilemaan tätä. :)


Tämä kakku sopisi hyvin esimerkiksi pikkujoulujen herkkupöytään tai miksei myös jouluaaton herkuksi. :)

Itselleni tuli mieleen, että puolukat voisi koittaa vaihtaa myös karpaloihin. Luulen että ne toimisivat myös hyvin tässä reseptissä. :)

23. marraskuuta 2016

NINJAGO-KAKKU


Pääsin tekemään ystäväni lapsen synttäreille tällaisen Lego-aiheisen Ninjago-kakun. Mitään tarkkoja vaatimuksia ei kakun suhteen ollut muuta kuin, että sen piti liittyä jotenkin legoihin. Synttärisankari oli nimittäin iso lego fani. :) Hetken mietittyäni teemaa, mieleeni tuli Ninjago legoukko ja se sopi mielestäni todella hyvin kakun aiheeksi. Niinpä sitten tein vihreän ninjan synttäreiden herkkupöytään. :)

Kakku on mitoitettu noin 15 hengelle ja välistä löytyy perinteistä mansikkahilloa ja vaniljalla maustettua kermaa. Kuorrutus ja kaikki koristeet on tehty sokerimassasta. :)


Oli muuten pikkasen vaikea saada tuota massaa rypytettyä kakun pinnalle. Kun on tottunut siihen, että massan pitää aina olla niin tasaisesti ja siististi laitettua kakun päälle, niin meinasi tämä rypytys tuottaa meikäläiselle kyllä ongelmia. Onneksi selvisin siitä kuitenkin suhteellisen kiitettävästi. :D:D 


22. marraskuuta 2016

MASUKAKKU BABY SHOWER JUHLIIN (GLUTEENITON)



Viime viikonloppuna sain tilauksen tehdä vauvakutsuille masukakun. Otin tilauksen ilomielin vastaan, sillä pitkään aikaan ei ollut tullut tehtyä masukakkua. :) Halusin kokeilla tehdä kakusta hieman erilaisen, kuin aikaisemmat masukakkuni ovat olleet. Päätin tehdä rypytetyn mekon isolla rusetilla ja olin kyllä aika tyytyväinen lopputulokseen. :)

Kakku oli gluteeniton ja piti sisällään valkosuklaa- ja vadelmamousset. Kostutukseen käytin vaniljasokerilla maustettua maitoa. Kuorrutus oli kokonaan sokerimassaa ja sokerimassan alle tuli vaniljainen voikreemi. :)


Oli kiva taas pitkästä aikaa päästä näpertämään masukakkua. :)


Käytin muuten tuohon rusettiin lakritsin makuista sokerimassaa, kun sitä sattui olemaan kaapissa. 
Oli muuten tooooosi hyvän makuista. :D

17. marraskuuta 2016

VALKOSUKLAA-PISTAASI-KARPALOKEKSIT


Slurps! Tulipas taas pitkästä aikaa tehtyä herkullisia keksejä. :) Valkosuklaa-karpalokeksit ovat olleet pitkään lemppareitani ja niitä onkin tullut leivottua useaan otteeseen. Tällä kertaa halusin kuitenkin kokeilla vähän tuunata perinteistä reseptiä ja heitin taikinan sekaan suolattua & paahdettuja pistaasipähkinöitä. Ei muuten ollut huono idea laisinkaan! Ai että kun nämä keksit olivat hyviä! Suolainen ja makea toimivat tälläkin kertaa hyvin yhdessä. :)

Reseptillä tulee noin 25 kappaletta keksejä.

Massa:
200 g pehmeää voita
1 dl sokeria
1 dl fariinisokeria
2 tl vaniljasokeria
1 muna
4 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 dl kaurahiutaleita
100 g valkosuklaata
100 g kuivattuja karpaloita
noin 1 dl suolattuja & paahdettuja pistaasipähkinöitä

Vatkaa pehmeä voi ja kaikki sokerit keskenään kuohkeaksi ja vaaleaksi vaahdoksi. Lisää joukkoon muna ja sekoita hyvin sekaisin. 

Yhdistä jauhot, leivinjauhe ja kaurahiutaleet. Pilko valkosuklaa suht karkeaksi rouheeksi. Pieni myös karpaloita vähän pienimmiksi paloiksi. Kuori ja rouhi myös pistaasit. 

Lisää massan joukkoon jauhoseos, valkosuklaapalat, karpalot ja pähkinät. Sekoita nopeasti sekaisin vain sen verran, että aineet ovat juuri ja juuri sekaisin. Voit antaa taikinan levätä hetkisen jääkapissa, noin 15 minuuttia. Tai sitten tehdä niin kuin mä, eli tehdä taikinasta heti palloja ja paistaa ne. :D:D

Pyörittele massasta palloja ja litistä niitä hieman pellillä. Paista uunin keskitasolla 175 asteessa noin 10-15 minuuttia tai kunnes ovat kypsiä ja saaneet vähän väriä pintaan. Anna jäähtyä hetken aikaa pellillä ja siirrä sitten ritilälle jäähtymään. Sitten vain herkuttelemaan! :)


Joo-o, kyllä keksit ovat vain niin mun herkkua! Voisin melkeinpä elää pelkästään keksien voimalla. :)


Keksejä tehdessä taikinaa tuli syötyä aika paljon, sillä se oli niin hyvää. Tämän seurauksena toisesta pellillisestä tuli huomattavasti pienempiä keksejä ensimmäiseen satsiin verrattuna. :D:D


Voin kyllä lämpimästi suositella näitä keksejä! :)


En malttanut odottaa kunnolla keksien jäähtymistä ja oli aivan pakko maistaa kuumaa keksiä. 
Eihän siitä seurannut muuta kuin palanut kieli. :)


13. marraskuuta 2016

PEHMEÄ PÄHKINÄKAKKU



Jippii, pääsin testaamaan uutta kahvikakkuvuokaani - Nordic Ware Heritage. Tää on aivan ihana vuoka! <3 

Muistin joskus kauan aikaa sitten lukeneeni jostain leivontalehdestä hyvältä kuulostavan ohjeen pähkinäiselle kahvikakulle. Ei sit auttanut muu kuin käydä melkein kaikki leivontalehtini läpi ja siinä menikin sitten jonkin aikaa. Noita leivontalehtiä on itselleni meinaan AIKASTA paljon. :) 

Pitkän etsinnän jälkeen löysin etsimäni reseptin ja se löytyi Kotilieden jouluisesta leivontanumerosta vuodelta 2014. :) Ohje oli helppo ja juuri sopiva uuden vuoan kokeiluun. :)

Kakku on tehty Nordic Waren Heritage- nimisellä vuoalla, vetoisuus noin 2,4 litraa. 

Massa:
4 munaa
2½ dl sokeria
250 g jauhettua hasselpähkinää
1½ dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
200 g voita sulatettuna

Koristelu:
100 g Nougattia (2x 50g patukkaa)
hasselpähkinärouhetta

Voitele ja korppujauhota kevyesti vuoka. Lämmitä uuni 175 asteeseen.

Sulata voi. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Yhdistä keskenään hasselpähkinäjauhe, jauhot ja leivinjauhe. Kääntele jauhoseos varovasti munasokerivaahdon joukkoon. Sekoita joukkoon lopuksi sulatettu voi. 

Kaada valmis taikinamassa vuokaan ja paista uunin alatasolla noin 45-50 minuuttia. Tarkista kypsyys tikulla ja jatka paistamista tarpeen vaatiessa. Anna kakun seistä vuoassa noin 5 min ja kumoa sitten ritilälle jäähtymään. 

Koristele kakku. Sulata nougat varovasti mikrossa ja valuta sitä lusikan avulla kakun pintaan muodostuneisiin vakoihin. Ripottele päälle hasselpähkinärouhetta. 


Ai että kun tykkään tuosta uudesta vuoastani, se on niin ihana! <3 :)


Kakku oli maultaan ihan ok, ei ihan osunut ja uponnut mun makuun mut ihan hyvää se oli.
Maku oli todella pähkinäinen. :)


Tällä kertaa en niin jaksanut keskittyä kakun makuun, sillä halusin vain päästä kokeilemaan uutta vuokaa. Vuoalla saisi tehtyä tosi kivoja kahvikakkuja vaikka ystäville ja tutuille joululahjaksi. :)




9. marraskuuta 2016

SUUSSASULAVA PORKKANAKAKKU


Nyt täytyy sanoa, että tein ehkä elämäni parasta porkkanakakkua ikinä! Pohja oli aivan super hyvä, mehevä ja todella kostea, toisinsanoen TÄYDELLINEN. :) Olen jo jonkin aikaa kokeillut erilaisia porkkanakakkupohjia, mutta aina niissä on ollut jotain vikaa. Nyt kuitenkin löysin tosi hyvä reseptin pohjalle ja tästä aivan loistavasta reseptistä saamme kiittää Emma Iivanaista. Bongasin kakkupohjareseptin hänen uudesta joulukirjasta. :) Tätä kannattaa kyllä ehdottomasti kokeilla!

Kakun täytteeksi valmistin samanlaisen tuorejuustotäytteen/kuorrutteen, kuin jokin aika sitten porkkanakakkukääretorttuun. Se on vain niin herkullista ja yksi aivan suosikeistani tuorejuustotäytteistä. Voin kertoa, että tämä kakku ei kauaa jääkapissa kerennyt vanhentumaan! :)

Kakku on tehty 16 cm irtopohjavuoalla.

Kakkupohja:
2½ dl vehnäjauhoja
1½ dl sokeria
2 tl leivinjauhetta
½-1 tl kanelia
1/4 tl suolaa
2 munaa
½ dl maitoa
1 tl sitruunamehua
1 dl rypsiöljyä
250 g porkkanoita

Täyte ja kuorrute:
100 g pehmeää voita
400 g maustamtonta tuorejuustoa
5 dl tomusokeria

Koristelu:
noin 10-15 kpl paahdettuja ja suolattuja pistaasipähkinöitä
noin 2-3 palaa valkosuklaata

Aloita tekemällä kakkupohja, voit tehdä pohjan jo vaikka täyttöä edeltävänä päivänä. Ota esille 16 cm vuoka, pingota pohjalle leivinpaperi ja laita myös paperisuikale kiertämään vuoan sisäreunaa. Lämmitä uuni 175 asteeseen.

Mittaa kulhoon kuivat aineet ja sekoita seikaisin. Kuori ja raasta porkkanat hienoksi raasteeksi. 

Mittaa toiseen kulhoon munat ja muut nestemäiset aineet sekä porkkanaraaste. Sekoita käsin esim. lusikan avulla sekaisin. Sihtaa joukkoon kuivat aineet ja sekoita sen verran että aineet ovat sekoittuneet ja taikinamassa on tasaista. Voi jokaisen sekoitusvaiheen tehdä käsin ilman sähkövatkainta. Kuinka helppoa!! :)

Kaada valmis taikinamassa vuokaan ja paista uunin alatasolla noin 1 tunti 10 minuuttia tai kunnes kakku on kypsä, testaa kypsyyttä tikun avulla ja lisää tarvittaessa paistoaikaa. Kumoa valmis kakku ritilälle jäähtymään. Kääri kakku jäähtymisen ajaksi kelmuun, täten kakku pysyy ihanan mehevänä. 

Valmista täyte. Käytä huoneenlämpöistä voita ja voit ottaa tuorejuustotkin jo hyvissä ajoin huoneenlämpöön ennen täytteen valmistamista. Notkista tuorejuustoa ensin kulhossa, lisää joukkoon voi ja sekoita hyvin sekaisin. Sihtaa tomusokeri parissa erässä joukkoon hyvin vatkaten. Täyte on valmista, kun massa on tasaista ja ilmavaa. 

Leikkaa pohja kolmeen osaan ja kokoa kakku suoraan tarjoilulautaselle. Täytä kakun molemmat välit tasaisesti kuorrutteella ja levitä loput täytteestä kakun päälle ja reunoille. Täytettä/kuorrutetta on reilusti, joten kakku saa kunnon täytevälit ja kuorrutteen ylleen. :) 

Koristelua varten rouhi valkosuklaa pieniksi paloiksi. Kuori ja rouhi veitsellä myös pähkinät. Ripottele rouheet kakun päälle koristeeksi. Anna valmiin kakun olla jonkin aikaa jääkaapissa, niin kuorrute kerkeää vähän jämäköityä. Sitten vain suut makiaksi! :) 


Taivaallisen hyvää! :)


Kuten aina porkkanakakkua tehdessäni, onnistuin taas saamaan sormet verille porkkanoiden raastamisen yhteydessä. Niin käy aina ja siks en tykkääkään porkkanoiden raastamisesta laisinkaan! :D


Tätä kakkua tulee varmasti tehtyä toistekin, sen verran herkullista se oli. 
Melko makeaa mutta vain niin hyvää! :)


Tuo pohjan kääriminen kelmuun jäähtymisen ajaksi oli aika hyvä kikka. Kannattaa kokoilla joskus. :)


Kakkuun jäi aivan koukkuun! Tuohon kuorrutteeseen voisi halutessaan lisätä ripauksen vaniljaa tai vaikka sitruunaa tuomaan lisämakua. Itse tykkään kuorrutteesta juuri tuollaisenaan, NAM! :)

4. marraskuuta 2016

MAAPÄHKINÄSUKLAAKAKKU



Tämäkin resepti on bongattu Emma Iivanaisen joulukirjasta - Emman makea joulu. :) Maapähkinävoita jäi jonkin verran yli noista konvehdeista ja niinpä ajattelin sitten pyöräyttää Emman reseptillä suklaisen kakun, joka pitää sisällään määpähkinävoiyllätyksen. :)

En ole koskaan ollut mikään maapähkinävoin ystävä, mutta nyt tämä resepti sai mieleni vähän muuttumaan. En nyt vieläkään pidä sitä aivan suurena herkkuna mutta ei se pahaakaan ole. :)

Kakku tulisi tehdä noin 1,5 litraisella kahvikakkuvuoalla mutta itse tein kakun Nordic Waren Bavaria vuoalla, joka on vetoisuudeltaa huomattavasti isompi. Täten kakusta ei tullutkaan kovin korkea. :)

Kakkumassa:
2 dl vehnäjauhoja
2 dl sokeria
3/4 dl kaakaojauhetta
2 tl vaniljasokeria
1 tl ruokasoodaa
100 g sulatettua voita
200 g kermaviiliä
1 dl kahvia
1 muna

Täyte:
1 dl maapähkinävoita (Urtekram - Peanut butter crunchy choco)
2 rkl tomusokeri
2 rkl sulatettua voita

Kuorrute:
50 g maitosuklaata
½ rkl rypsiöljyä

Koristelu:
suolapähkinöitä
itsetehtyjä konvehteja (ohje aikaisemmassa päivityksessä)


Ota esille kahvikakkuvuoka, voitele se hyvin ja jauhota kaakaojauheella. Lämmitä uuni 175 asteeseen.

Sekoita keskenään kaikki kuivat aineet. Sekoita toisessa kulhossa keskenään sulatettu voi, kermaviili, kahvi ja kananmuna. Sihtaa kuivat aineet siivilän läpi märkien aineiden joukkoon ja sekoita vain sen verran että aineet ovat sekoittuneet keskenään. Kaada hieman yli puolet massasta vuokaan. 

Sekoita täytteen aineet keskenään ja levitä täyte vuokaan taikinan päälle. Kaada loput kakkumassasta vuokaan täytteen päälle. Paista kakkua uunin alatasolla noin 45-50 minuuttia. Kokeile kypsyyttä tikulla ja jatko paistoa tarpeen vaatiessa. Anna kakun jäähtyä vuoassa noin 15 minuuttia ennen kumoamista. Anna jäähtyä.

Kuorruttamista varten sulata suklaa mikrossa ja sekoita joukkoon rypsiöljy. Valuta suklaa jäähtyneen kakun päälle ja koristele kakku suolapähkinöillä ja itsetehdyillä konvehdeilla. 


Ai että kun oli hyvää!!! :) 


Kakku oli ihanan mehevää ja maistui täyteläiselle suklaalle. 
Määpähkinävoiyllätys oli kiva lisä kakun sisällä. :)


Suolapähkinät toivat kivaa makukontrastia muuten niin makealle kakulle. Slurps! :)


Nam nam! :)


Jos ei tuosta maapähkinävoista kovin tykkää, niin sen voi vallan hyvin jättää kakusta kokonaan poiskin. Toimii hyvin ilman sitäkin! :)


2. marraskuuta 2016

OMAR- JA SUKLAAMÄÄPÄHKINÄVOIKONVEHDIT



Emma Iivanaisen uusimmassa jouluisessa leivontakirjassa oli mielestäni tosi kiva ohje itsetehdyille konvehdeille, joissa oli käytetty maapähkinävoita. Halusin heti kokeilla ohjetta ja teinpä siinä samalla sitten vähän omia muutoksia ja lisäyksiä reseptiin. :)

Halusin tavallisen maapähkinävoin sijaan käyttää suklaista ja rouheista maapähkinävoita yhdistettynä valkosuklaan kanssa. Ei muuten ollut mikään huono yhdistelmä! :) Tämän lisäksi mieleeni juolahti tehdä samalla tekniikalla Omar-karkeista suklaisia konvehteja. Nam nam! :)

Reseptillä tulee yhteensä 20 kappaletta konvehteja; 10 kpl maapähkinävoilla ja 10 kpl Omar karkeilla.

Suklaamaapähkinävoi:
3 rkl suklaamaapähkinävoita (Urtekram - Peanut butter crunchy choco)
2 rkl tomusokeria
100 g valkosuklaata

Omar:
5 kpl Omar-karkkia
100 g maitosuklaata

Ota esille konvehtivuoat (Eskimo) ja laita ne valmiiksi esim. jonkin lautasen tai leikkuulaudan päälle. 

Maapähkinävoikonvehteja varten sekoita keskenään maapähkinävoi ja tomusokeri. Pyörittele massasta pieniä palloja ja lististä niitä hiukan. Huom! Tuota massaa jää aika paljon yli. Itselle se ei tuottanut mitään ongelmia, sillä söin ylijääneen massan. :D Sulata valkosuklaa varovasti mikrossa ja siirrä sula suklaa pursotuspussiin. Pursota suklaata 10 konvehtivuokaan noin puolilleen ja tiputa jokaiseen vuokaan yksi määpähkinävoipallo. Pursota lopulla suklaalla konvehtivuoat täyteen suklaata ja tasoittele konvehtien pintaa, mikäli ne jäävät kovin epätasaisiksi. 

Omar konvehteja varten ota 5 kappaletta karkkeja ja halkaise ne kahtia. Lämmitä paloja hetken aikaa mikrossa ja muovaile niistä pyöreitä palloja ja lististä niitä hieman. Sulata maitosuklaa mikrossa ja pursota taas suklaata konvehtivuokiin. Laita jokaiseen vuokaan yksi Omarpallo ja täytä lopuksi taas suklaalla vuoat täyteen. Siirrä valmiit konvehdit jääkaappiin kovettumaan. Säilytä valmiita konvehteja jääkaapissa. 


 Namskis! Olivat todella herkullisia. Ehkä tykkäsin enemmän noista valkosuklaapäällysteisistä. :)


 Vielä jos olisi jaksanut, niin suklaat olisi kannattanut temperoida ennen käyttämistä, niin silloin konvehteja voisi säilyttää myös huoneenlämmössä. Ilman temperointia ne alkavat heti sulaa huoneenlämössä. Olin vain niin laiska että jätin temperoinnin väliin. :D:D


Jääkaapissa nuo Omar-karkit muuttuivat todella koviksi ja niitä oli vähän inhottava syödä, kun tuntui että hampaat mee rikki niitä syödessä. :) Mutta hyviä olivat siitä huolimatta! Nämä tällaiset konvehdit ovat aivan loistava lahjaidea näin joulun lähestyessä. Mikään ei voita itsetehtyjä lahjoja ystävilleen ja läheisilleen. :)